Het team

Onze coaches maken het verschil

Dat begint al bij de vraag. Een vraag van cliënt of organisatie wordt op de juiste manier vertaald naar het doel waar alle betrokkenen achter staan. Een gezamenlijk vertrekpunt is nodig om meetbaar succes te bereiken.

Ons team bestaat uit 15 coaches. Daarnaast werken we samen met een aantal coaches bij omvangrijke trajecten (collectief outplacement) of trajecten waarbij behoefte is aan zeer specifieke expertise. Elke coach heeft een andere achtergrond, verschillende expertises en een eigen benadering. Wij coachen zeer verschillende mensen met uiteenlopende vragen. Wij werken samen en met de cliënt aan de beste vorm van coaching die tot het hoogst mogelijke resultaat leidt. Gezamenlijk delen wij onze passie voor mensen en persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een vak, waarbij de coach nooit is uitgeleerd. Daarom doen wij veel aan intervisie, bij– en nascholing en wordt elk traject geëvalueerd.

Gezamenlijk delen wij ons professionele DNA: passie voor mensen, gedreven, authentiek, direct, no-nonsense, werkelijk betrokken en altijd, altijd gefocust op het resultaat.

Contact

Neem vrijblijvend contact op