Over HRM

Gestart in 2002, door Nicole van den Hout, vanuit de overtuiging dat kwaliteit en resultaat het allerbelangrijkste is. Met de hoogste kwaliteit bereik je het maximale resultaat. De eerste jaren waren onze activiteiten gericht op HRM in bredere zin en al snel gingen we ons meer richten op coaching en loopbaanvragen.

De letters HRM staan voor Human Resource Management en zeker ook voor begrippen als:

Honest – Holistic – Heart – Head – Heal – Humor

Reflection – Recognition – Reliability – Results – Respect

Mindset – Mirror – Move – Measurable – Motivation

HRM Consultants richt zich op groeimogelijkheden van individu, team en organisatie. Door te reflecteren worden drijfveren, kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden helder. Inzicht leidt tot bewustwording en dit is de basis om te kunnen groeien.

Met een vast team van 15 coaches is HRM Consultants landelijk partner in ontwikkel- en loopbaanvragen voor zowel multinationals, grotere non-profit organisaties als MKB. Onze coaches (minimaal hbo-niveau) hebben allen ruime ervaring, de meesten zowel in HR of management als in de coaching.

Wij doen waar we goed in zijn, vanuit de passie om mensen te laten bewegen naar de gewenste situatie. Wij begeleiden mensen zodat zij (weer) in hun kracht komen en dit gaat veel verder dan de werksituatie. Wij werken met concrete doelen en zichtbaar en meetbaar resultaat.

Wij hebben oog voor hetgeen zichtbaar en minder zichtbaar is. Het oog staat voor zien, scherp zien. Wij openen ogen, we zien wat er is, we zien iemand zoals die is en kan zijn.

Onze expertise