Wim van Lent

helder, werkt vanuit het hart, crisis is kans, humor, vertrouwen in eigen kracht van mensen

coaching - executive coaching - counseling - teamcoaching

Drijfveren / Passie

‘Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen’ (Søren Kierkegaard)

Ik werk veel met mannen rondom rouwbegeleiding. Rouw kom ik in mijn coaching vaak tegen en dit blijkt nogal eens een sleutelperiode te zijn in iemands leven. Vaak gaat het dan over rouw die niet (h) erkend is. Deze niet (h) erkende rouw kan de oorzaak vormen van bijvoorbeeld burn out en of lichamelijke klachten.

In mijn manier van coachen staan doelgerichtheid en eigen kracht centraal. Mensen kunnen heel veel zelf en weten vaak ook waar het aan schort. Maar het concreet aanpakken van de gestelde doelen vraagt motivatie en inzicht. Daar richt ik mij dan ook op, zodat iemand uiteindelijk zelf aan zijn herstel kan werken.

Achtergrond en ervaring

Ruim 30 jaar telt mijn ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. In de loop van mijn carrière heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van mannen. Mijn uitgangspunt daarbij is dat mannen vaak op een heel eigen manier klachten ontwikkelen en daarmee omgaan. Hulp vragen is meestal niet het eerste waar mannen aan denken wanneer het lastig wordt op het werk of in het leven in het algemeen. Dit heeft alles te maken met de plek die mannen in onze maatschappij hebben en de manier waarop wij jongens opvoeden. Ik heet mannen dan ook van harte welkom om samen met mij hun klachten en ontwikkelmogelijkheden te onderzoeken en doelgericht te werken aan groei.

Wim's expertise