Ton Smeets

inlevend, aimabel, creatief, sterk in analyse, out of the box, resultaatgericht en uitdagend

loopbaancoaching - re-integratie - outplacement - employability

Drijfveren / Passie

Mijn kijk op de wereld is een humanistische; verantwoordelijkheid nemen en geven, (bewust) keuzes maken, plezier in je leven en in je werk, zinvolheid van de dingen die je doet, uitzetten van je eigen koers, zelfstandigheid, omgaan met veranderingen.

Als ervaringsdeskundige en loopbaancoach wil ik je meenemen in het proces om zelf te ontdekken hoe jij het initiatief in handen kunt nemen om succesvol te kunnen zijn op de arbeidsmarkt in het heden (van werk naar werk) en je blijvend inzetbaar kunt zijn voor de toekomst (duurzame inzetbaarheid). “Wie niet stuurt, wordt gestuurd”, in deze tijd van snelle veranderingen kun je hier niet meer omheen. Hoe creëer je je eigen meerwaarde voor succes, plezier en zelfsturing in jouw loopbaan?

Achtergrond en ervaring

Mijn loopbaan is divers: van wetenschappelijk medewerker aan de Rijksuniversiteit Utrecht naar commercieel manager bij farmaceutische bedrijven tot loopbaancoach, maar steeds op zoek naar inspiratie en zinvolheid in het werk. Gaandeweg werd mij steeds meer duidelijk dat mijn passie ligt bij het coachen van mensen, het delen van kennis en ervaring en daardoor het creëren van toegevoegde waarde voor de loopbaanontwikkeling van mensen. Door regelmatige scholing blijf ik werken aan mijn eigen inzetbaarheid.

Ik werk met alle niveaus binnen de organisatie, van werkvloer tot directie en heb ervaring in een breed scala van de arbeidsmarkt, sectoren en functies.

Ton's expertise