Rene

Open - aandacht voor mensen – direct - compassie – resultaatgericht – verbinder – nuchter - verbeteraar

Executive Team-organisatiecoach, leiderschaps- en organisatieontwikkeling, interim management – trusted advisor

Drijfveren / Passie

Mijn primaire drijfveer is elke dag weer een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het verschil kunnen maken, niet alleen in betere resultaten maar ook als het gaat om meer plezier te hebben samen in het werk. Dit komt voort uit mijn passie om te genieten van het leven, er uit te halen wat er in zit door datgene te doen wat echt bij mij past.
Als team- of organisatiecoach ben ik zeer ervaren in onderwerpen als:
teamontwikkeling, versterken (persoonlijk) leiderschap, beïnvloeden van
psychologische veerkracht en verbeteren van de samenwerking in/tussen teams. Met name de dynamiek tussen mensen en de werking van de organisatie als systeem vind ik buitengewoon interessant en dit is dan ook in de loop van de afgelopen jaren de kern van mijn werkend en lerend bestaan geworden. Ik werk op alle niveaus binnen een organisatie.

Achtergrond en ervaring

Bijna 30 jaar heb ik gewerkt in het veiligheidsdomein bij de politie en het openbaar ministerie, waarvan ongeveer 20 jaar in leidinggevende rollen en functies. Circa 10 jaar was ik verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van transitieprogramma’s.
Sinds 2012 ben ik vanuit een onafhankelijke positie bedrijven gaan coachen, waarbij ik al mijn ervaring als leidinggevende en coach inzet voor mensen, teams en organisaties, voor zowel non-profit als profit. Het merendeel begeleid ik teams op alle niveaus in organisaties. Voor een aantal opdrachtgevers ben ik ‘trusted advisor’. In 2006 heb ik een opleiding tot coach/teamcoach gevolgd. In 2018 heb ik aan de VU Amsterdam de Master Executive coach/teamcoach met succes afgerond.

Reneì's expertise