Nicole

concreet, direct, sensitief, resultaat gedreven, humor, oordeelvrij, recht door zee, what you see is what is you get

(executive) coaching - counseling - teamcoaching - loopbaancoaching - re-integratie - outplacement - employability - mediation

Drijfveren / Passie

Mijn passie is bijdragen aan groei van mensen. Het is mooi om onderdeel te zijn van het proces waarin iemand vanuit een kwetsbare positie weer stevig staat en zelfvertrouwen uitstraalt. Mijn drive is om te laten zien dat coaching heel concreet is, met heldere doelen en zichtbaar resultaat. Vanuit een gezamenlijk doel werken naar resultaat waar werkgever en werknemer beiden gelukkig mee zijn. Dit kan een andere functie/baan zijn of ander gedrag.

Achtergrond en ervaring

Begonnen als HRM-er, bleek ik eigenlijk al coach te zijn; ik bracht mensen nader tot elkaar, had veel aandacht voor de relatie en stelde directe (confronterende) vragen. In de functie van hoofd HRM in een productieorganisatie was ik verantwoordelijk voor de opbouw van een HR afdeling en een reorganisatie met een groot aantal ontslagen. Vervolgens heb ik een aantal jaren als HR consultant gewerkt. In 1999 ben ik begonnen met HRM Consultants vanuit de overtuiging dat eerlijk en kwalitatief advies altijd bijdraagt aan een duurzame verbetering. Inmiddels heb ik veel ervaring in het werken voor grote multinationals met managers en executives. Binnen HRM Consultants heb ik naast de coaching ook veel aandacht voor het analyseren van nieuwe vragen. Door mijn brede achtergrond, ruime ervaring in loopbaan coaching en outplacement en ervaring in onze andere disciplines kan ik inschatten wat nu precies de vraag is. De analyse van het doel is erg belangrijk om het juiste pad in te slaan, met de best passende coach en coaching methode.