Nancy Liebrand

enthousiast, gedreven, betrokken, verbindend, open, direct, hands-on, humor

coaching - counseling - loopbaancoaching - outplacement

Drijfveren / Passie

Mijn missie is om mensen in beweging te brengen door ze bewust te maken van eigen gedragspatronen. Hierdoor wordt meer zelfinzicht en zelfbewustzijn ontwikkeld waardoor persoonlijke doelstellingen gehaald kunnen worden.

Ik geloof dat een mens floreert wanneer deze zijn/haar talenten benut. Een organisatie floreert wanneer zij haar mensen én hun talenten benut.

Ik ben een pragmaticus en speel in op wat in het moment ontstaat. Ik vind het belangrijk om mijn eigen wijsheid aan te vullen met kennis en beproefde methoden

Achtergrond en ervaring.

Door jarenlange ervaring op het gebied van (loopbaan)coaching en counseling richt ik me voornamelijk op individuele persoonlijke ontwikkelvraagstukken binnen organisaties waaronder stress en burn-out problematiek, talentmanagement en loopbaanbegeleiding.

Iedereen heeft met zijn eigen talenten ook zijn unieke uitdagingen.

De spiegel die ik voorhoud is soms confronterend, maar brengt wel een beweging opgang. Immers om echt te ontwikkelen moet je zijn waar het spannend is.

Bij de ontwikkeling richt ik me op belemmerende overtuigingen en identiteit. Met behulp van NLP en systemisch werk ga ik op zoek naar de onbewuste dieperliggende patronen en gaan we samen op zoek hoe je deze patronen kunt ombuigen naar gewenst en effectief gedrag.

Nancy's expertise