Joop Brusselers

integer, analytisch, conceptueel, resultaatgericht, humor, relativerend, pragmatisch

loopbaancoaching - re-integratie - outplacement - job search

Drijfveren / Passie

Ik heb een passie voor de werkgebieden MOVE: Mobiliteit, Ontwikkeling, Verandering en Energiemanagement, zowel op individueel als op organisatorisch niveau. Ik krijg energie van changemanagement, outplacement, employability, coaching, training, careercoaching, team-training en recruitment. Vanuit bedrijfskundig perspectief draag ik op coachende wijze bij aan (gedrags)veranderingen op individueel en organisatorisch niveau. Daarbij ben ik in staat mensen te motiveren en te verbinden, met zichzelf en de omgeving.

Achtergrond en ervaring

Mijn ervaring met mens en organisatie is breed. Ik heb ruime ervaring in de vakgebieden van loopbaanbegeleiding (ruim 15 jaar), verandermanagement, communicatie, projectmanagement en recruitment. Binnen deze activiteiten vervul ik veel verschillende rollen: (team)coach, trainer, leidinggevende, senior projectmanager voor collectieve outplacementtrajecten en ondernemer.

De trainingen die ik verzorg, gaan vaak over coachend leidinggeven, communicatie, slechtnieuwsgesprekken, teameffectiviteit, persoonlijke presentatie en sollicitatie, ondernemerschap en ook geef ik diverse arbeidsmarktgerichte workshops.

Daarnaast ben ik graag actief in de ontwikkeling en uitvoering van (trainingen voor) werving- en selectieprocessen in organisaties. Mijn klanten bestaan uit profit- en non-profitorganisaties, multinationals en MKB.

Joop's expertise