Corien Batalona

betrokken - motiverend - positief - flexibel - warm - praktisch – veelzijdig

coaching - counseling - loopbaancoaching - re-integratie - outplacement

Drijfveren / passie 

Als iemand die altijd bezig is met leren, is mijn drijfveer om bij te dragen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen. Ik zie een enorme potentie in ieder mens. Om diverse redenen blijft dit vaak (gedeeltelijk) onbenut of verborgen. Als coach geef ik mensen inzicht in hun talenten, drijfveren en hun patronen. Vervolgens help ik dit te vertalen naar concrete mogelijkheden die onder andere leiden tot meer welbevinden en een grotere effectiviteit, waar zowel de medewerker als de werkgever baat bij heeft.

Ik vind het fantastisch om te zien hoe iemand zijn potentieel beter gaat benutten om daarmee zijn leven en/of loopbaan een andere wending te geven.

Achtergrond

Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik diverse commerciële functies binnen de zakelijke dienstverlening vervuld. Tot ik besloot mijn hart te volgen en Psychologie te gaan studeren. Als headhunter kreeg ik de kans om meer ‘met mensen te werken’, maar ik was vooral bezig om mensen te beoordelen. Omdat ik het veel waardevoller en mooier vind om me te richten op de (vaak verborgen) kwaliteiten en het potentieel van mensen, startte ik met coachen en trainen.

De kennis op het gebied van mensontwikkeling en coaching combineer ik met een ruime levenservaring. Omdat ieder mens anders is, zet ik bij iedere cliënt andere methodieken in. Inmiddels werk ik geruime tijd als coach en trainer op het gebied van levens- en loopbaanvraagstukken.

Daarnaast leid ik als docent mensen op tot Professioneel Coach bij een Registeropleiding.

Corien's expertise